29.3.2018

Pääsiäisprojekti


eTwinning -projekti: Easter Project

Espoolainen Mankkaan yläkoulu osallistui englanninkieliseen eTwinning -projektiin nimeltä "Easter project". Projektin tarkoituksena oli tutustua pääsiäistapoihin ja  -ruokiin eri Euroopan maissa. Projektiin osallistui kouluja Italiasta, Espanjasta, Romaniasta, Liettuasta, Latviasta ja Puolasta.



Mankkaan koulussa toimii aktiivinen "kestävä kehitys ja kansainvälisyys" -tiimi. Hyvissä ajoin ennen pääsiäistä tiimin oppilasjäsenet istuttivat raeruohoa, mikä dokumentoitiin kuvilla. Kuvista muodostimme tiedoston, johon lisäsimme englannninkielisen tekstin.



Kansainvälisyystiimin oppilasjäsenet askartelivat lisäksi pääsiäiskortteja, jotka lähettiin projektissa mukana oleville kouluille. Koska projekti oli suosittu ja siihen oli liittynyt lisää kouluja, pääsiäiskortteja teki lisäksi koulumme 8A -luokka englannin tunnilla. Projektikouluiltamme saimme myös useita pääsiäiskortteja, jotka asetimme vitriiniin koulumme sisääntuloaulaan.


Kotitaloustunneilla oppilaat tekivät pääsiäisruokaa, joka myös dokumentoitiin kuvilla. Kuviin lisättiin niin ikään englanninkieliset tekstit. Tutustuimme Twinspacessa eri maiden pääsiäistapoihin ja pääsiäisruokiin. Projektiin osallistui koulullamme oppilaita usealta eri luokalta - niin englannin ja kotitalouden tunneilta kuin myös "kestävä kehitys ja kansainvälisyys" -tiimistä.

 Projektin myötä haluamme toivottaa kaikille eTwinnaajille:
Hyvää pääsiäistä! Glad påsk! Frohe Ostern! Happy Easter!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti